OVER VISOR

Een grote liefde voor wintersport en een passie voor engineering! De combinatie die uiteindelijk gezorgd heeft voor het ontstaan van het hoogstaande kwaliteitsmerk VISOR. In eerste instantie was het niet eens onze bedoeling om technisch zeer hoogstaande skikleding te maken. Ons doel was alles te weten over de beste technische ski materialen. Onze passie voor engineering leidde tot een innovatief project waarin de beste materialen voor de meest functionele toepassingen onderzocht werden. De onderzoeksresultaten vormden de basis van ons merk en zijn nog steeds de belangrijkste kenmerken van onze kleding.

Na vele jarenlange onderzoeken en tests concludeerde VISOR dat de materialen zoals gebruikt door bekende skimerken uit het hogere segment, niet altijd van de hoogste kwaliteit zijn en niet altijd functioneel voor actieve skiërs. Ondanks het feit dat deze merken hun imago gebruiken om hoge verkoopprijzen te hanteren, lijkt mode belangrijker dan kwaliteit en functionaliteit. Onmiddellijk realiseerde VISOR haar missie: het ontwikkelen van technisch zeer hoogstaande en functionele skikleding, uitsluitend gemaakt van de beste materialen.

VISOR skikleding is exclusief in onze webshop te koop. Alle producten worden rechtstreeks vanuit onze eigen organisatie verkocht en geleverd wat een enorm voordeel biedt aan onze klanten. Wij zijn compleet onafhankelijk, bieden directe klantenservice en berekenen hierdoor ook niet allerlei bijkomende kosten door aan onze klanten. Wij kunnen ons concentreren op waar we goed in zijn.. het aanbieden van extreem hoog kwalitatieve en modieuze ontwerpen.

VISOR producten worden handgemaakt in Europa en zijn alleen in beperkte oplagen verkrijgbaar. Voor de creatie van technisch geavanceerde en functionele skikleding is een perfecte combinatie van materiaal en vakmanschap noodzakelijk. Met trots noemen we daarom ook graag onze materiaal partners: Toray Dermizax™ en Thinsulate™ Insulation. Deze hoogwaardige technische materialen hebben bewezen de beste in hun soort te zijn. Dermizax™ en Thinsulate™ worden ook gebruikt door onze gewaardeerde collega’s bij KJUS , Bogner , Spyder en Bergans.

The VISOR brand stands for more than high-quality designer ski wear…
it is a lifestyle, designed by VISOR!